Våren är på gång – och bloggen likaså!

IMG_6932---EDIT dubbel-stationen-skarp- IMG_7056---EDIT IMG_7013---EDIT IMG_7085---EDIT

Rock // Zara  Skjorta // Esprit  Jeans // Dr. Denim  Boots // Aldo
Solglasögon // Asos  Klocka // Bon Echo
Fotocred: Joel Lindgren

Vad är det som händer? Har han börjat blogga igen?
Ja, jag nämnde för er att bloggen kommer jag aldrig sluta med – men att det kunde bli brist på uppdatering. Men nu är jag här igen, kul va? Okej, vi ska inte krydda för mycket. Men jag ger inte upp bloggandet, åtminstone inte fotandet, för det är något som jag älskar att göra.
Just nu har jag ”påsklov” och tillbringar den hemma i Uppsala. Det är lite för kallt uppe i Umeå så påsk-känslan uteblev lite om jag hade tillbringat lovet där. Det är skönt att vara hemma och bli ompysslad (och slippa laga en massa mat)!

Jag passade på att fota lite idag tillsammans med Joel. Vi var båda i behov av lite nytt material.
Vad tycker ni om dessa bilder?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Våren är på gång – och bloggen likaså!

 1. Hej Calle!

  Jag funderar på att själv börja blogga om bland annat mode. Har du några tips på hur jag ska lyckas bli framgångsrik genom bloggandet?
  Är det viktigt med marknadsföringen? Hur jobbar du med det?
  Funderar också hur jag ska kunna fota mina outfits. Hur gör du där?
  Slutligen funderar jag på vad du har för framtidsplaner med din blogg?

  Tack för din inspirerande blogg. Hoppas du har tid att svara 🙂
  /Oskar

  • Hej Oskar!
   Vad kul att du vill börja blogga! Jag öskar dig all lycka till.

   Att bli ”framgångsrik” är inget jag själv direkt strävat efter, såklart det vore kul att bli sedd men jag bloggar för nöjets skull – och för att det uppskattas av andra. Så jag har inget svar på vad en framgångsrik blogg är. Men ska jag spekulera lite så absolut är marknadsföringen är en bra sak. Jag använde mig av google analytics för att ha koll på antalet läsare. Sen hade jag konto på bloggportalen.se samt olika konton på sociala medier. Det finns bloggrupper på facebook man kan gå med i.

   Angående fotandet så är det något man måste lära sig. Det är en fördel att gå en onlinekurs för att få grepp om grunderna. Rekommenderar Emelie Ohlsson!

   Mina framtidsplaner är väldigt oklara. Jag vill inte lägga ner bloggandet men jag kan inte tillägna all tid åt den heller. Jag pluggar på heltid, samt jobbar extra, så bloggen är inte prioriterad. Jag hoppas kunna fortsätta med fotandet men med färre inlägg.

   Kul att du kommenterade. Skriv igen om du har några fler funderingar!

   Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *