Några tankar…

Hej på er!

Är ni kvar?
Jag vet vad ni tycker och tänker. Det är inte något vidare snyggt ”avslut” på mitt bloggande. Jag har haft så otroligt mycket andra saker för mig just nu att bloggen blir inte alls prioriterad. Detta är något som kommer fortsätta… tyvärr.

Jag inser att det inte fungerar att studera på heltid, jobba, sitta i en styrelse samt driva en blogg där du ska ha inlägg varje dag. Där måste jag sätta en gräns. Jag önskar jag kunde göra mycket fler saker samtidigt. Men det blir inte alltid som man vill.

Med detta inlägg vill jag förtydliga den längre paus som varit och säga att bloggen ligger på is. Jag vägrar sluta helt dock, utan kommer ha väldigt begränsad uppdatering.

Men glöm inte att jag finns på både snapchat (@carlengstroem) och instagram (@calleengstroem). Jag är åtminstone liite duktigare på att uppdatera där.

Jag önskar er en trevlig helg! Sköt om er allesammans.

IMG_8809 - EDIT dubbel

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *