Back home again – Uppsala! (Outfit)

calle engström bloggers IMG_6117---EDIT IMG_6127 - EDIT

SKJORTA // RALPH LAUREN  ROCK // ZARA  HALSDUK // BLACK LABEL
JEANS // DR. DENIM  BOOTS // R.M. WILLIAMS  KLOCKA // ANALOG & CO.

Kul att äntligen vara tillbaka i Uppsala!
Det är lite blandade känslor över att vara på hemmaplan igen, dels var det sjukt trist att lämna klassen men samtidigt så saknade jag även familj och vänner i Uppsala. Men det här blir säkerligen kanon, ska njuta av att få att vara hemma för ett tag.

Igår var jag på stan och handlade julkappar med några vänner. Det är minst sagt kaos på stan, alla är ute i sista minuten och shoppar klappar. Det verkar som många är stressade över denna högtid, vilket jag kan förstå. Jag fick i alla fall tag på de klappar jag behövde och åkte hem för att redigera dessa bilder!
Så vad tycker ni om denna outfit? (Jag tackar Aron som står bakom kameran och hjälpte till att fota mig).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *