Klockan med det där lilla extra…

Pouch_Black Brown_Leather_400 MOTIF_FEED_TOP1

Jag är en expert på att upptäcka nya företag. Jag har som ni säkerligen förstår även en förkärlek för klockor. Och bara häromdagen fann jag detta företag på instagram. Bon Echo, som de heter, gör ju galet snygga klockor. Jag såg att man kan kombinera mellan flera urtavlor och armband, samt färger. Verkar ju sjukt lovande. Jag är väldigt sugen på att införskaffa mig en av deras klockor. Vad säger ni, det är väl en bra idé?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Klockan med det där lilla extra…

  1. Tja! Tycker inte klockan ser ut att vara värt att ha på sig. Själv föredrar jag stållänk på mina klockor än något annat. Stållänk ser snyggare ut och mer seriöst, sedan passar de alla outfit. 🙂

    • Tja!
      Jag är själv inte mycket för klockor med stållänk. Det är få gånger i mitt liv som jag faktiskt använt mig av stållänk. Det är lite som att det blir en helt annan stil. Må hända att det ser mer seriöst men det är lite beroende på vem du frågar. Men detta är ju självklart din åsikt. Tack för din kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *