Tävling! Vinn ett par skor från P-jucs!

IMG_5753 - EDIT IMG_5768 - EDIT IMG_5808 - EDIT

I ett samarbete tillsammans med svenska företaget P-jucs så lottar jag härmed ut ett par från deras hemsida. Dessa skor är av gummi och man kan väl säga att de är som ett par gummistövlar, fast snyggare. Modellen ”Gilmore” finns i båda svarta och gröna och är unisex (för både tjej och kille).

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att följa mig och P-jucs på instagram. Har du inte instagram så går det bra att endast behöva följa P-jucs på facebook, länken finns här. Skriv sedan en kommentar här nedan (eller på bilden på min insta) när du har gjort det (glöm inte din mailadress)!
Tävlingen avslutas nästa fredag, 18/12, kl. 12! 
Vinnaren blir kontaktad av mig på angiven mailadress. Vinnaren får själv plocka ut rätt storlek och önskad färg. Lycka till!!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Tävling! Vinn ett par skor från P-jucs!

  1. Snygga! Engelsman som jag är behöver jag ett par snygga regntåliga skor när jag åker och hälsar på mina föräldrar!! Följer på IG som hobbothemanc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *