En killes perspektiv – dessa plagg är snygga på tjejer!

skjorta calle

Skjorta // Gant
Köp här!

tröja calle

Tröja // Ralph Lauren
Köp här!

body calle

Klänning // NLY Trend
Köp här!

only calle

Cardigan // Only
Köp här!

Ja hörni. Jag gjorde ett liknande inslag för ganska precis ett år sedan, vilket var väldigt uppskattat. Så jag tänkte ge mitt personliga utlåtande på de plagg som jag tycker är väldigt snygga på tjejer! Jag känner efter mina val att jag dras mer mot en tjej som faktiskt lägger ner tid på sin utstyrsel. Hon får gärna vara stiligt klädd till vardags som fest. Jag älskar ju den mer uppklädda stilen på tjejer!
Dessa klädesplagg kan ju vara som ett tips till er tjejer att liksom få en killes perspektiv. Samt för er killar om ni har en flickvän/syster som du inte vet vad du ska ge i julklapp.

Skjortan som kom först i detta inlägg är ju en klassiker. Skjortan kan bäras avslappnat eller mer ”business” och instoppat. Föredrar det sista, plus ett par snygga svarta jeans och snygga skor (helst ej sneakers). Riktigt läckert, haha.
Därefter har vi den stickade tröjan, vilket också känns som en klassiker att ha i garderoben. Jag har sett dessa kabelstickade tröjor på så mååånga tjejer och ja, det är jäkligt snyggt om man kombinerar det bra!
Det som kommer härnäst är klänningen. Kaaan det vara det enklaste sättet för en tjej att klä sig? Bara slänga på sig klänningen och ett par skor och vips är du klar (eller förminskar jag hela den jobbiga klädproceduren nu haha?). Detta är också ett snyggt plagg så… stora rekommendationer!
Sista plagget är en typ av cardigan men jag trodde först det var mer åt kavaj-hållet. Jag tror jag tog ut plagget pga kombinationen som modellen har på bilden, tillsammans med cardigan:en. Mycket svart och ett vit plagg som sticker ut. Stilrent och skitsnyggt!

Jag hoppas detta var givande för någon där ute som har ångest över att köpa julklappar till vissa personer. Lämna gärna er åsikt över de utvalda plaggen? Är någon av dessa plagg något ni tjejer redan äger eller något ni skulle kunna tänka er att klä er i? Har jag några manliga läsare som håller med mig i valen av plagg?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *