”Att vara nästintill desperat efter någon…”

IMG_2249 kopia-1

Detta är ett återkommande scenario som jag kan läsa rätt ofta om. Killar som vill så sjukt gärna ha en tjej och väger upp allt förtroende på hennes handsvepning. Jag har själv varit i samma sits och jag vet hur dåligt man mår och kommer tala här under för egna erfarenheter. Varje dag försöker du läsa av henne för att se om hon tycker mer eller mindre om dig. Alla dessa små analyser som du hela tiden gör kommer att bryta ner dig –  så GÖR INTE SÅ!

En tjej vill inte ha en kille som gång på gång skriver till henne. Tvärtom. Då vet hon bara om att hon har dig runt sitt lillfinger och kan styra dig efter hur hon känner. Det värsta du kan göra när du skriver med en tjej du tycker om är att skriva till henne igen – även fast hon inte svarat på ditt föregående sms / chatmeddelande. Det är ett tecken på att du är desperat. Jag minns när jag, först och främst, analyserade det jag tänkte skriva till henne. Jag liksom formulerade mitt meddelande så att det skulle låta så bra som möjligt. Detta är också ett tecken på att du blir desperat. Låt samtalet bli mer naturligt än uppgjort!

Det är även lätt hänt att man sitter på hennes instagram eller facebook och kollar igenom hennes bilder. Gör detta med motta och börja absolut inte gilla halva hennes album! Det räcker med att du gillar en bild – ja, en bild. Sen låter du det vara. Visst är det kul som tjej att känna sig uppskattad men att kolla i sitt flöde och bara se saker från en och samma person kan göra henne obekväm, plus att det får dig att framstå som aningen desperat.

Spela heller inga ”Kärleksspel” mot varandra, t.ex. att ta tid på sig att svara på ett meddelande. Klart du ska svara på hennes meddelanden när du fått det och inte låta det vänta. Spelar ingen roll ifall hon tar tid på sig. Men fortsätter hennes ursäkter om sent svar om och om igen så borde du överväga om det är värt att fortsätta satsa på henne. Som sista utväg kan det vara värt att konfrontera henne (detta är dock en chansning). Berätta hur du tycker det känns mellan er och säg att du inte tänker lägga ner tid på en som inte ens ger dig det minsta intresse tillbaka. Förhoppningsvis är hon ärlig mot dig och berättar vad hon känner så ni kan gå vidare.

Som en avslutning då, ett litet tips som kan ta dig långt – var dig själv.
Är det svårt? Tänk dig att din ”crush” istället är en nära vän till dig som du pratar dagligen med. Konversationerna blir då inte lika stela och det kanske till och med bjuds på skratt. Lättnaden som uppstår när din crush har roligt med dig är obeskrivlig, eller hur? Och det är det vi strävar efter!

Så vad tror ni killar? Fixar ni detta? Och till er tjejer, har ni varit med om detta?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *