Jag sörjer händelserna i Frankrike – men vi får inte glömma…

PRAY FOR PARIS - PRAY FOR THE WORLD CE

Detta är en tragedi, en hemsk sådan.
Det är första gången som jag blivit riktigt påverkad av en händelse som jag enbart sett i nyheterna. Efter att ha sett, läst och visualiserat hur denna tragedi urartade sig så lämnades jag med en klump i magen. Jag är orolig – på riktigt. Det är så otroligt tragiskt att höra om händelsen om och om igen på radion och tv. Jag kan inte sätta mig in i hur de drabbades situation är just nu för alla drabbade men , herregud, det måste vara nästan omöjligt för de själva att förstå vad som har hänt. Jag ber för Paris och hoppas på att de som är skadade och ligger på sjukhus kommer att överleva. Vi kommer aldrig glömma den dagen, fredagen den 13:e november, då över 100 oskyldiga människor mista sina liva.

Vi får samtidigt inte glömma att detta är andra människors VARDAG, i andra delar av världen. I Syrien, där folk är på flykt undan just detta som vi bevittnat – terrorism. Eller Beirut, som skakades av ett attentat redan tidigare samma veckan men de fick tyvärr inte lika stor spridning i media. Det är synd. Det är därför jag vill ta tillfället i akt och berätta att jag ber för Paris, Beirut, Gaza, Libanon och så många andra ställen i världen. Ställen där alla fått bevittna orättvisor och hat. Vi finns mer er också och vi ska kämpa lika mycket för allas rättvisa och säkerhet. Vi står enade och ska fortsätta kampen mot ondskan. #Prayfortheworld

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *