Jag var med i tidningen!

IMG_5514-kopia IMG_5512-kopia

Här händer det grejer!
Jag hade ingen aning om NÄR artikeln om mig skulle publiceras men fick snabbt reda på detta, på ett roligt sätt. Jag var påväg till en föreläsning och såg ett ställ med tidningar. Och på en plansch (ni vet, likt det Aftonbladet m.m. har som ska vara enbart på framsidan) så ser jag texten ”läs om bloggaren Calle Engström”. Plötsligt kände jag mig som en sjukt offentlig person, blev nästa lite nervös för en sekund. Men det var superkul att läsa artikeln och se resultatet av plåtningen!
Jag har fått höra mycket bra från andra som läst artikeln och jag kände att jag gjorde bra ifrån mig och besvarade frågorna så som jag ville ha de besvarade – helt enkelt. Jag hoppas detta ska ge bloggen ett lyft, återigen. Nu gäller det att börja prestera! Har du läst artikeln så får du väldigt gärna berätta det för mig!

Jag tror att det kan vara svårt att se texten, så här kan du läsa hela artikeln (bild tagen med mobil).

Det finns även en kortare version av artikeln på tidningens hemsida, klicka här för att komma dit!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *