Blogga utomlands? Inga problem, här är det du behöver!

IMG_6547 copy

Eye-Fi SDHC-minneskort (8GB) med inbyggt Wi-Fi.

Detta lilla minneskort fungerar inte bara som en lagringskälla utan har även ett inbyggt Wi-Fi sändare. Detta kort fungerar busenkelt. Du installer Eye-Fi – appen och söker upp kortet under dina Wi-Fi inställningar på mobilen. Sen är det bara att plåta! Bilderna överförs direkt efter att du har fotat till din mobil. Det fungerar även tillsammans med ditt egna mobilnät (se bara till att ha obegränsat med surf).

Varför köpte jag denna för då? För Grekland, självfallet. Jag vill inte dra med datorn utomlands och ville ha ett smdigt sätt att lägga över bilderna på. Redigeringen står appen VSCO för. Det behövs faktiskt inte så mycket mer. Sjukt nöjd med denna. Finns att köpa på de flesta elektronikbutiker i Sverige. Du kan med fördel köpa dessa utomlands då de är betydligt billigare i andra länder.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *