Prisvärt objektiv för nybörjaren (outfitbilder, porträtt, objekt m.m.)

canon f1.8

För alla er som har eller funderar på att köpa systemkamera så kan jag rekommendera att direkt (ja, DIREKT) köpa detta objektiv (canon-användare, obs). Det är en Canon 50mm F1.8. Detta objektiv ger dig den där vackra oskärpan i bakgrunden (se bild till höger) som också kallas bokeh. Dina bilder kommer gå från hobby till en nästan proffsig nivå när du lär dig behärska detta objektiv fullt ut. Det är ett superkul objektiv och du kommer att bli nöjd med bilderna, garanterat.

För detta objektiv betalar du knappt 800:- för. Ett otroligt prisvärt alternativ och du kommer inte hitta något billigare objektiv på marknaden. Så se till att (även) lära dig kamerans inställningar, framförallt styra brännvidden – som är som lägst 1.8 på detta objektiv t.ex. (mest oskärpa i bakgrunden) och ISO (ljusnivån i bilden).

Fotandet är kul när man lär sig grunderna! Då vill man plötsligt ha med sig kameran överallt – tro mig. Ha en fin dag oh hoppas att detta tips var uppskattat! 🙂

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *