Mickey Mouse & the Playground

Lite musik medan du kikar på bilderna? Klicka på play!
(Låtarna är från min spotify, du kan se hela spellistan här).
Friendly Fires – Paris (Aeroplane remix)

IMG_0382 kopiera IMG_0325 kopiera Namnlöst-1 kopiera IMG_0388 kopiera

converse dubbel klar

IMG_0462 kopiera IMG_0428 kopiera IMG_0464 kopiera

Zip-hoodie | American Eagle   T-shirt | Disney   Shorts | Asos
Skor | Converse   Solglasögon | [China Town]

Äntligen blev jag klar med redigeringen! Jag verkligen älskar mina nya converse. Jag fick det sista paret som de hade i affären (Zacky’s). Vädret är perfekt här i USA, varmt och lagom fuktigt. Det ska däremot bli väldigt fuktigt igen till nästa vecka. Men man ska ju inte klaga bara för att det blir lite fuktigt heller ;).
Vad tycker ni om denna outfit?

Hoppas ni har haft en skön söndag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *