Stores to visit @ manhattan #3

Zacky’s
Broadway Avenue

IMG_0245 kopiera IMG_0246 kopiera IMG_0248 kopieraConverse Store
Broadway Avenue

IMG_0254 kopiera IMG_0258 kopiera IMG_0256 kopiera

Den första butiken är en sko- och klädaffär – Zacky’s. Affären ligger bra beläget på broadways shoppingled och är inte svårt att undgå. Jag var här första gången jag var i New York och då handlade jag hem 3 par converse från denna butik. Denna gången fick jag ”nöja mig” med ett par converse oh ett par löparskor från Nike. Bra pris på de båda, ca $60. Du kan göra fynd i denna butik eller åtminstone få ett bättre pris än i Sverige, bli inte snålare än vad du behöver.

Den andra butiken var jag inne i mest för att få uppleva. Det är Converse egna butik. Det som är speciellt med denna butik är knappast priserna. Standardpriser och inga nedsänkningar att väntas. MEN, du kan däremot göra en egen design på din sko. De har maskiner, sprayburkar, textmallar och jag vet inte vad. Allt för att göra dina skor ”one of a kind”. Det kostar mellan $20-50$ (+ skornas pris) för kalaset. Priset varier beroende på ifall du vill ha på en sida ut av skon eller båda. Kanske kan vara värt det?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *